Antalyalılar ekmeği ucuza yiyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “Halkın Ekmeği Halk Ekmek” sloganıyla hayata geçirdiği Halk Ekmek Fabrikası’nda her gün el değmeden üretilen sağlıklı ve lezzetli ekmekler Antalyalılarla buluşmaya devam ediyor. Halkın temel besini ekmek, Halk Ekmek büfelerinde piyasa fiyatının yarısından da az bir fiyatla satışa sunuluyor. Halk Ekmek, kalitesi ve fiyatıyla Antalyalıların tercihi olmayı sürdürüyor.

UCUZ VE LEZZETLİ EKMEK YOK SATIYOR

Antalya’da ekmek fiyatının 7.5 liradan 10 liraya yükselmesinin ardından vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Ekmek büfelerine yöneldi. Şehrin farklı noktalarında bulunan Halk Ekmek büfelerinde 4.5 liraya satılan ekmekler dakikalar içinde tükeniyor. Vatandaşlar hem ucuz oluşu hem lezzeti hem de sağlıklı koşullarda üretildiği için Büyükşehir Belediyesi’nin ekmeğini tercih ettiklerini belirtiyor. 

210 GRAM EKMEK 4.5 LİRA

Artan girdi maliyetlerine karşın Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinde 210 gram beyaz ekmek 4,50 TL’den, 210 gram kepekli ekmek 9 TL’den, 300 gramlık köy ekmeği 12 TL’den, 400 gramlık çavdarlı ekmek 22,50 TL’den, 350 gramlık çok tahıllı ekmek 22,50 TL’den, 350 gramlık tam buğdaylı ekmek de 22,50 TL’den satışa sunuluyor.