İLK GÖZ AĞRILARI UNUTULMAZ

Yönetimin tam kadro katılım sağladığı toplantıda konuşan Barış Ayan;”Muratpaşa benim siyasi hayatımda çok önemli bir yer teşkil eder. 2017 yılından bu yana başkanlarımızla verimli çalışmalar yaptık. Güzel ve kalıcı dostluklarımız bakidir. Bundan sonra da eğer Meclis üyesi olursam sizlerle, sizlerin daima yanında,partimi ve sizleri en iyi şekilde temsil edeceğime inanın.”dedi.
“İleride Milletvekilliği için meclis üyeliğinden ayrılır mısınız?” sorusu üzerine Ayan;”Böyle bir şeyi asla düşünmüyorum. Sonuna kadar,5 yıl boyunca Meclis üyeliği görevime devam edeceğim. Bunun sözünü şimdiden burada sizlerin huzurunda rahatlıkla veriyorum.”cevabını verdi.

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi’de yıllardır birlikte yol yürüdüğü Barış Ayan’ın Meclis Üyesi Aday Adayı olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu, İlçe teşkilatı olarak kendisinin her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Tüm divan ve yönetim ile ayrı ayrı kucaklaşan Barış Ayan başta İlçe Başkanı Erdal Özçivi olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür etti.