Murat Çetin "Isparta - Aksu Belediye Başkanlığına Talibim"

Murat Çetin yaptığı açıklamada;

"Bugün hava memleket gibi kokuyor burnuma, Bugün memleketime, hemşehrilerime hizmet etme yolunda şahsım adıma bir milat, yeni bir adım… İlk adım sizi gitmek istediğiniz yere götürmez ama olduğunuz yerden ayırır ve İyi bitirmek de iyi başlamaktan daha üstündür.

18 yıldır Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünden ilham ve kudretle Emniyet Teşkilatımızın farklı birimlerinde mesai mefhumu gözetmeksizin gecemi gündüzüme kattım. 4 yılı da Antalya Valiliğinde geçen bu süre zarfında sayısız güzel hizmetlerde görev aldım. Bugün, memleket sevdamla, Başarılarla dolu kariyerime yeni bir sayfa açıyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, yüz akımla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük ve Güçlü Türkiye vizyonuyla “Türkiye Yüzyılı”na nice güçlü adımlar atmayı büyük katkılar sunmayı, güzel hizmetler bırakmayı arzuluyorum. Kalkınma, büyüme, gelişme hedeflerimizden, asla taviz vermeden, insanımıza duyduğum sevgi, memleketime duyduğum hasret, yüreğimde taşıdığım sorumluluklarla yeni bir yola çıkıyorum. Bizi biz yapan değerlerimizle gönül köprüleri inşa etmek ve bu yolda hemşehrilerimle birlikte yan yana omuz omuza müreffeh yarınlara koşmak istiyorum.

Bugüne kadar, 18 Yıl boyunca ülkemizin farklı şehirlerinde, vatanıma milletime hizmet ettim. İnşallah bugünden sonra da, baba ocağımda nice güzelliklere vesile olacağım.

Isparta Aksu Belediye başkanlığına talibim.

Resmi görevimden istifa ettim. Rabbim utandırmasın. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.