Isparta'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kortej düzenlenecek

Bu kapsamda

1- Ramazan davulcularına ev ev dolaşarak vatandaşlardan bahşiş toplamamak kaydıyla 15 Mayıs 2020 tarihinden itibaren izin verilmesine. 

2- İl Merkezindeki 114. Cadde, 113.Cadde, Mimarsinan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve 6 Mart Caddesindeki araçların duraklama yapma ve park etme yasaklamasının 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren sona erdirilmesine.

3- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında; Isparta Belediyesi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının katılımı ile sosyal mesafe kurallarına uygun olarak milli duyguları güçlendirmek, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımıza moral ve destek sağlamak üzere 19 Mayıs 2020 tarihinde Kortej düzenlenmesine.

Yukarıda alınan kararların ivedilikle planlanmasına/uygulanmasına, tüm kolluk ve belediye zabıtası birimleri ile ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine.

Alınan bu kararın bilgi için Valilik Makamına; gereği için Belediye Başkanlığına, tüm Kaymakamlıklara ve İlçe Belediye Başkanlıkları ile ilgili kurum ve kuruluşlara gönderilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.