Kamu Başdenetçisi Malkoç: Isparta belediye hizmetlerinde iyi bir ivme yakaladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, “Bunu Isparta’da görmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Isparta, belediye hizmetleri açısından sayın belediye başkanımızın öncülüğünde şehrin bütünü olarak daha iyi noktalara gelecektir. Siyasi partiler, siyasi tartışmalar hatta usulünde siyasi kavgalar da olacaktır. Ama şunu unutmamak lazım bir ülkenin veya bir şehrin kalkınması için hizmette birlik olmak gerekir. Siyasi tartışmanın yeri ayrıdır, yerinde yapılır ama hizmette herkesin elbirliği yapması gerekir. Siyasi tartışma, kavgada da yine rahmetli Süleyman Demirel’in bir sözünü hatırlatmak isterim, kendisi dönemin siyasileriyle çok kavga yapmış, tartışmıştır. Ama ‘siyasette barışmasını bilmiyorsan kavga yapmayacaksın’ derdi. Isparta barışmasını bilen insanlar, her alanda hem Isparta’ya hem de Türkiye’nin gelişmesine katkıları daha fazla olacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Başdeğirmen, “Yüce Rabbim Sayın Şeref Malkoç gibi büyüklerimizi, ağabeylerimizi daha çok büyük hizmetler yapmayı ve sayılarının çoğalmasını nasip etsin. Memleketimize ve ülkemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum,  belediyemizde olmasından dolayı da onur duyduğumu belirtmek istiyorum” görüşlerinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ‘Kamu Denetçiliği Kurumu İyi Yönetim İlkeleri Rehberi’ hediye etti.