Antalya'da 2. Karacaören Şenlikleri Yapıldı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 01.06.2025 - 21:28, Güncelleme: 01.06.2025 - 21:37 12029 kez okundu.
 

Antalya'da 2. Karacaören Şenlikleri Yapıldı

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Karacaören Mahallesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen şenliklerde, çeşitli yarışmalar ve yöresel oyunlar gerçekleştirildi.
İki gün süren etkinlikteki motokros, eşek, gözü bağlı el arabası sürme, üç ayak ve yöresel oyunlar yarışması ilgi çekti. 92 motokros sporcusu 10 kategoride dereceye girebilmek için mücadele ederken, bir bölümü Alakır çayı içerisinden geçen parkurda zor anlar yaşadı. Motokros yarışından sonra eşek yarışına katılan sporcular, eşeklere hakim olmakta zorlandı. Sporculardan Kemal Deveci, 300 cc'lik motor ile katıldığı yarışta birinci olduğunu, ancak eşek yarışmasında sonuncu olmanın şaşkınlığını yaşadığını söyledi.   Karacaören Mahallesi Muhtarı Yusuf Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, şenliklere ilgiden mutlu olduklarını, gelecek yıl daha kapsamlı program hazırlamayı planlandıklarını ifade etti.   El arabası sürme yarışında kadınlarda birinci olan İrem Güven de çok heyecanlandığı yarışmada kazandığı için yaşadığı sevinci dile getirdi.   Yarışmalarda dereceye girenlere plaket ve çeşitli ödüller verildi. Şenlik, orta oyunları ve yöresel sanatçıların konserleriyle sona erdi.  
Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Karacaören Mahallesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen şenliklerde, çeşitli yarışmalar ve yöresel oyunlar gerçekleştirildi.

İki gün süren etkinlikteki motokros, eşek, gözü bağlı el arabası sürme, üç ayak ve yöresel oyunlar yarışması ilgi çekti. 92 motokros sporcusu 10 kategoride dereceye girebilmek için mücadele ederken, bir bölümü Alakır çayı içerisinden geçen parkurda zor anlar yaşadı.

Motokros yarışından sonra eşek yarışına katılan sporcular, eşeklere hakim olmakta zorlandı. Sporculardan Kemal Deveci, 300 cc'lik motor ile katıldığı yarışta birinci olduğunu, ancak eşek yarışmasında sonuncu olmanın şaşkınlığını yaşadığını söyledi.

 

Karacaören Mahallesi Muhtarı Yusuf Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, şenliklere ilgiden mutlu olduklarını, gelecek yıl daha kapsamlı program hazırlamayı planlandıklarını ifade etti.

 

El arabası sürme yarışında kadınlarda birinci olan İrem Güven de çok heyecanlandığı yarışmada kazandığı için yaşadığı sevinci dile getirdi.

 

Yarışmalarda dereceye girenlere plaket ve çeşitli ödüller verildi.

Şenlik, orta oyunları ve yöresel sanatçıların konserleriyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gollerbolgesigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.