FİLENİN AKREPLERİNDEN GALİBİYET SERİSİNE DEVAM: 3-1’LİK ZAFER!

- Tribünler doldu, galibiyet geldi

ANTALYA - TVF Kadınlar 2. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Güral Premier Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, sezonun 8. maçında 07 Megaspor’u 3-1 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Muratpaşa Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayan karşılaşmayı Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Yıldız da tribünden takip etti.

- Setlerde üstün oyun

Filenin Akrepleri, karşılaşmanın ilk iki setini 25-14 ve 25-22’lik skorlarla kazanarak rakibine üstünlük kurdu. Üçüncü sette 21-25’lik skorla geri düşen Antalyaspor, son sette toparlanarak 25-18’lik galibiyetle maçı 3-1 tamamladı.

 

- Puanını 13’e çıkardı

Bu sonuçla birlikte Güral Premier Antalyaspor, ligdeki puanını 13’e yükseltti. Takım, istikrarlı performansıyla üst sıralara doğru ilerlemeye devam ediyor.

- Yeni rakip: Elit Akdeniz Spor Kulübü

Antalyaspor, bir sonraki maçında 12 Kasım Çarşamba günü saat 18.30’da yine Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Antalya’nın bir diğer temsilcisi Elit Akdeniz Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Taraftarlar, bu önemli mücadelede takımlarını yalnız bırakmamak için salona davet ediliyor.