BARIŞ KURUCU 2000 AİLEYE UMUT OLDU
BARIŞ KURUCU 2000 AİLEYE UMUT OLDU
Antalya’nın tanınmış iş insanı Barış Kurucu, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" düsturuyla bu yıl da binlerce haneye umut oldu. 15 yıldır süregelen gelenek kapsamında 2000 aileye yardım kolisi ulaştıran Kurucu, Güzeloba Huzurevi sakinlerini de iftar sofrasında ağırlayarak vefa örneği sergiledi.
ANTALYA – Ramazan ayının bereketi Antalya’da bir kez daha dayanışma ruhuyla hissedildi. Kentte yardım faaliyetleriyle tanınan iş insanı Barış Kurucu, bu yıl da 2000 aileye gıda kolisi ulaştırarak yüzleri güldürdü.
15 yıldır aralıksız sürdürülen yardım organizasyonu, yalnızca bir dağıtım faaliyeti değil; mahalle kültürünü ve komşuluk bağlarını güçlendiren bir sosyal dayanışma hareketi haline geldi.

Kolilerde temel gıda ürünlerinin yanı sıra çocuklu aileler için özel ihtiyaç malzemeleri de yer aldı. Yardımlar, mahalle muhtarları ve gönüllü ekipler aracılığıyla titizlikle belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
- Mahalle Mahalle Dayanışma
Yardım organizasyonu bu yıl daha planlı bir şekilde yürütüldü. Gönüllüler haftalar öncesinden depolama, paketleme ve dağıtım için çalışma başlattı. İhtiyaç listeleri güncellendi, özellikle sabit geliri olmayan ailelere öncelik verildi.
- Huzurevi Sakinlerine Vefa Gecesi

Barış Kurucu Ramazanda yaşlıları da unutmadı! "Yaşlılarımız bizim en değerlimiz tek istekleri hatırlanmak unutulmamak" diyen Barış Kurucu, Güzeloba huzurevi sakinlerini misafir ederek onlara güzel bir ramazan akşamı yaşattı. Ramazan’ın manevi iklimini Güzeloba Huzurevi sakinleriyle paylaşan Kurucu, yaşlılarla yakından ilgilenerek onlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Kurucu, gecenin önemini şu sözlerle ifade etti: "Sizin o güzel dualarınız bize yeter. Rabbim sizlere uzun ömürler versin, ben her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğim."
- “ Ramazan Paylaşma Ayıdır”

Kurucu, Ramazan’ın yalnızca oruç ayı değil, aynı zamanda empati ve vicdan ayı olduğunu vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi: “Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışıyla yola çıktık. 15 yıldır her Ramazan’da ailelerimize yardım ediyoruz. İftar sofraları kurduk, fırınlarda askıda ekmek uygulaması başlattık. Sofralarına bir lokma koyabildiysek ne mutlu bize. Allah razı olsundan başka hiçbir beklentimiz olmadı, olamazda! Hayat paylaştıkça güzel olur."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.