Fiziksel Tıp Uzmanları Antalya’da Bilimsel Buluşmada!

SAĞLIK (Haber Merkezi) - | 30.03.2026 - 21:55, Güncelleme: 31.03.2026 - 08:59 10622 kez okundu.
 

Fiziksel Tıp Uzmanları Antalya’da Bilimsel Buluşmada!

Türkiye’nin dört bir yanından 1200 uzman, 31. Ulusal Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi için Antalya Belek’te bir araya geliyor.
- Gelenekten Geleceğe: Kanıt, Teknoloji ve İnsan ANTALYA - Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği tarafından düzenlenen 31. Ulusal Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi, 2-5 Nisan 2026 tarihleri arasında Antalya Belek’te gerçekleştirilecek. “Gelenekten Geleceğe: Kanıt, Teknoloji ve İnsan” ana temasıyla planlanan kongre, uluslararası katılımla bilimsel düzeyi yüksek bir program sunacak. - 1200 Uzman, 65 Panel, 239 Poster Bildiri Kongre Başkanı Doç. Dr. İbrahim Halil Erdem, kongrede riskli bebek ve doğumsal sorunlardan serebral palsiye, spor yaralanmalarından omurilik hasarına, osteoporozdan kanser rehabilitasyonuna kadar geniş bir yelpazede konuların ele alınacağını belirtti. Üç gün sürecek kongrede 65 panel, 17 kurs, 8 uydu sempozyum, 16 sözel bildiri oturumu, 132 sözel bildiri ve 239 poster bildiri sunulacak. - Bilimsel Zenginlik ve Mesleki Dayanışma BURKON organizasyonuyla gerçekleştirilecek kongreye Türkiye’nin farklı illerinden 1200 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı katılacak. Doç. Dr. Erdem, “Branşımızın köklü birikimini korurken uluslararası bilimsel eğilimlerle uyumlu, vizyoner ve klinik pratiğe katkı sunan bir program hazırladık. Meslektaşlarımızın katkılarıyla kongremizin daha da zenginleşeceğine inanıyoruz” dedi.  
Türkiye’nin dört bir yanından 1200 uzman, 31. Ulusal Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi için Antalya Belek’te bir araya geliyor.

- Gelenekten Geleceğe: Kanıt, Teknoloji ve İnsan

ANTALYA - Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği tarafından düzenlenen 31. Ulusal Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi, 2-5 Nisan 2026 tarihleri arasında Antalya Belek’te gerçekleştirilecek. “Gelenekten Geleceğe: Kanıt, Teknoloji ve İnsan” ana temasıyla planlanan kongre, uluslararası katılımla bilimsel düzeyi yüksek bir program sunacak.

- 1200 Uzman, 65 Panel, 239 Poster Bildiri

Kongre Başkanı Doç. Dr. İbrahim Halil Erdem, kongrede riskli bebek ve doğumsal sorunlardan serebral palsiye, spor yaralanmalarından omurilik hasarına, osteoporozdan kanser rehabilitasyonuna kadar geniş bir yelpazede konuların ele alınacağını belirtti. Üç gün sürecek kongrede 65 panel, 17 kurs, 8 uydu sempozyum, 16 sözel bildiri oturumu, 132 sözel bildiri ve 239 poster bildiri sunulacak.

- Bilimsel Zenginlik ve Mesleki Dayanışma

BURKON organizasyonuyla gerçekleştirilecek kongreye Türkiye’nin farklı illerinden 1200 fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı katılacak. Doç. Dr. Erdem, “Branşımızın köklü birikimini korurken uluslararası bilimsel eğilimlerle uyumlu, vizyoner ve klinik pratiğe katkı sunan bir program hazırladık. Meslektaşlarımızın katkılarıyla kongremizin daha da zenginleşeceğine inanıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gollerbolgesigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.