Kaya, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Kültür ve Turizm Politika Kurulu’na Görevlendirildi
Kaya, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Kültür ve Turizm Politika Kurulu’na Görevlendirildi
CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi bünyesinde faaliyet gösteren Kültür ve Turizm Politika Kurulu’nda görev aldı.
ANKARA - Görevlendirmeye ilişkin açıklama yapan Kaya, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’e ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’na şahsına duydukları güven için teşekkür etti.
Kaya, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
“ Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi bünyesinde faaliyet gösteren Kültür ve Turizm Politika Kurulu’nda görev almak benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Antalya’dan Türkiye’ye uzanan birikimimizi, turizmin, kültürün ve üretimin gücünü iktidar yürüyüşümüze katkı sunacak somut politikalara dönüştürmek için var gücümüzle çalışacağız.”
Kaya ayrıca, Kültür ve Turizm Politika Kurulu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kültür ve Turizm Politika Kurulu Başkanı Sayın Seda Kaya Ösen ile birlikte çalışacak olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
CHP’li Kaya, açıklamasını “Birlikte başaracağız, Türkiye kazanacak” sözleriyle tamamladı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.