Kepez’de Renkli Anneler Günü Etkinliği Anneler Yarıştı, Çocuklar İzledi
Kepez’de Renkli Anneler Günü Etkinliği Anneler Yarıştı, Çocuklar İzledi
Kepez Belediyesi’nin Dokumapark’ta düzenlediği Anneler Günü etkinliği, neşeli anlara sahne oldu. Anneler, nostaljik oyunlarda kıyasıya mücadele ederken, çocuklar annelerini coşkuyla destekledi.
- Anneler için unutulmaz bir gün
Kepez Belediyesi, Anneler Günü’nü özel kılmak için Dokumapark’ta gün boyu süren etkinlikler düzenledi. Büyük ilgi gören organizasyonda, anneler çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşadı. Çuval yarışı, ip çekme gibi eski sokak oyunlarıyla anneler çocukluklarına dönerken, çocuklar da annelerinin eğlenceli rekabetini ilgiyle izledi.
- Başkan Kocagöz’den duygusal mesaj
Etkinliğe katılan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, annelere olan minnettarlığını dile getirdi. "Dünyamızın en değerli varlıkları annelerimiz" diyen Başkan Kocagöz, “Sizler bizler için kutsalsınız. Ağladığımızda, güldüğümüzde, zor zamanlarımızda hep yanımızdaydınız. Tüm annelerin ellerinden saygıyla öpüyor, Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Anneler Günü coşkusu, Kepez’de unutulmaz anılara dönüşerek kutlandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.