ÖZDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ: SEVİM İYİDİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ÖZDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ: SEVİM İYİDİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir'in kayınvalidesi ve Limak Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir'in anneannesi Sevim (Müyesser) İyidil hayatını kaybetti. İyidil'in vefatı, iş ve cemiyet dünyasında büyük üzüntüye neden oldu.
- Isparta'nın Köklü Ailesinden Gelen Bir Çınar
Isparta eşrafından, TCDD'den emekli müfettiş merhum Sadri Etem İyidil'in kıymetli eşi Sevim (Müyesser) İyidil, sevenlerini yasa boğdu. Merhume Gülseren Özdemir'in, Metin ve Haldun İyidil'in annesi. Nihat Özdemir'in de kayınvalidesi. Filiz ve Tendü İyidil'in kayınvalidesi, Ebru, Murat, Aslı ve Batuhan'ın anneannesi, Zeynep, Cem, Elif ve Haldun Efe'nin babaannesi. Aynı zamanda Murat, Begüm, Levent, Burcu, Bulut, Ayşe ve Selim'in de babaannesi olan Sevim Müyesser İyidil,geride derin izler bıraktı.
- Son Yolculuğuna Uğurlandı
Sevim (Müyesser) İyidil'in cenazesi, bugün 14 Temmuz 2025 Pazartesi günü, Ankara Kocatepe Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine iş, siyaset ve cemiyet dünyasından çok sayıda tanınmış isim katılarak Özdemir ve İyidil ailelerinin acısını paylaştı.
Göller Bölgesi Gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
NihatÖzdemir,EbruÖzdemir ,Sevimİyidil ,LimakHolding,Isparta #Cemiyet,Condolences ,PassingAway ,Funeral ,TurkishBusiness,SadNews,Beileid ,Verstorben ,Beerdigung ,Trauer ,Condoléances ,Décès ,Obsèques ,Deuil ,Turquie, #تعازي #وفاة #جنازة #تركيا #نيحات_أوزدمير
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.