Burdur Belediyesi Çalışanlarına 87 Bin TL Promosyon

GÜNDEM - GENEL (Haber Merkezi) - | 25.03.2026 - 13:10, Güncelleme: 26.03.2026 - 03:13 10105 kez okundu.
 

Burdur Belediyesi Çalışanlarına 87 Bin TL Promosyon

Burdur Belediyesi, Ziraat Bankası Burdur Şubesi ile promosyon sözleşmesi kapsamında belediyede çalışan memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler tek seferde 87 bin TL promosyon verilecek.
BURDUR - Burdur Belediyesi ile Ziraat Bankası Burdur Şubesi arasında memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerle 3 yıllık promosyon sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında imzalanan sözleşmeye Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Eraslan, İşletme ve İştirakler Müdürü Durmuş Şavklı, Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Mesut Çörekli, Ziraat Bankası Müdürü Yusuf Ünsal katıldı.   Promosyon sözleşmesi sonrasında açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Çalışma arkadaşlarımızı her zaman düşünüyoruz. Tüm bankalarla görüşmeler yapıldı ve ihaleye çıkıldı. Çalışma arkadaşlarımıza en yüksek parayı Ziraat Bankası verdi. Memur, sözleşmeli personelimize ve kadrolu işçimizin hesabına 87 bin TL yatacak. Arkadaşlarımız güle güle kullansın” dedi.    
Burdur Belediyesi, Ziraat Bankası Burdur Şubesi ile promosyon sözleşmesi kapsamında belediyede çalışan memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçiler tek seferde 87 bin TL promosyon verilecek.

BURDUR - Burdur Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Burdur Belediyesi ile Ziraat Bankası Burdur Şubesi arasında memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçilerle 3 yıllık promosyon sözleşmesi imzalandı.

Başkanlık makamında imzalanan sözleşmeye Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Eraslan, İşletme ve İştirakler Müdürü Durmuş Şavklı, Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Mesut Çörekli, Ziraat Bankası Müdürü Yusuf Ünsal katıldı.

 

Promosyon sözleşmesi sonrasında açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Çalışma arkadaşlarımızı her zaman düşünüyoruz. Tüm bankalarla görüşmeler yapıldı ve ihaleye çıkıldı. Çalışma arkadaşlarımıza en yüksek parayı Ziraat Bankası verdi. Memur, sözleşmeli personelimize ve kadrolu işçimizin hesabına 87 bin TL yatacak. Arkadaşlarımız güle güle kullansın” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gollerbolgesigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.