İYİ PARTİ’DE KONGRE COŞKUSU: ANTALYA’DA GÜÇ TAZELEDİLER!
İYİ PARTİ’DE KONGRE COŞKUSU: ANTALYA’DA GÜÇ TAZELEDİLER!
Döşemealtı, Konyaaltı, Muratpaşa ve Elmalı’da İlçe Kongreleri Yapıldı: Delegelerden Güvenoyu, Yeniden Seçilen Başkanlardan Birlik Vurgusu
ANTALYA - İYİ Parti, Antalya'nın dört önemli ilçesinde gerçekleştirdiği kongrelerle teşkilat yapısını güçlendirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Döşemealtı, Konyaaltı, Muratpaşa ve Elmalı’da yapılan ilçe kongreleri, partililer ve delegelerin yoğun ilgisiyle adeta bir gövde gösterisine dönüştü. Kongrelerde birlik ve beraberlik mesajları öne çıkarken, mevcut ilçe başkanları güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi.
- Kongrelere Yoğun İlgi ve Katılım
İYİ Parti’nin ilçe kongreleri, partinin sahada yeniden hareketlendiği sinyalini verdi. Kongrelere sadece delegeler değil, siyaset ve sivil toplum dünyasından da önemli isimler katıldı. Katılımcılar arasında Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Yücel Kesen, İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve GİK Üyesi İrfan Yılmaz gibi partinin kilit isimleri yer aldı.
Ayrıca Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp ve çeşitli muhtarlar derneği başkanlarının katılımı, kongrelerin yerel düzeydeki geniş etkileşimini gösterdi.
Dört İlçede Güven Tazeleyen Başkanlar
Yapılan kongrelerde, dört ilçenin mevcut başkanları delegelerden tam destek alarak yeniden seçildi. Döşemealtı’nda Ali Özbey, Konyaaltı’nda Av. Serap Kaya İncir, Muratpaşa’da Dr. Hayri Tolga Motorcu ve Elmalı’da Süleyman Erdoğan güven tazeleyen isimler oldu. Yeniden seçilen başkanlar, konuşmalarında partinin temel değerlerine bağlılık ve önümüzdeki dönem için güçlü bir birliktelik mesajı verdi.
İl Başkanı Kaya'dan Ülke Gündemine Dair Sert Mesajlar
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, kongrelerde yaptığı konuşmalarla ülke gündemine ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Kaya, "ihanet senaryosu" olarak nitelendirdiği ve "terörsüz Türkiye" adı altında yürütülen sürece dikkat çekti. Partinin bu sürece hiçbir şekilde dahil olmadığını ve olmayacağını vurgulayan Kaya, Cumhuriyet değerlerine ve Anayasa'nın değiştirilemez maddelerine karşı atılacak her adımın karşısında dimdik duracaklarını ifade etti.

"Eli kanlı terör örgütü başına sözüm ona kurucu önder sıfatını yakıştıran irade sonunda Gazi Meclisimizde bebek katiline özgürlük naralarının atılmasını sağlamıştır." sözleriyle iktidarın politikalarını eleştiren Kaya, "İYİ Parti tüm bu ihanet şebekesinin karşısında dimdik ayaktadır" diyerek kararlılıklarını gösterdi.
- Yeni Yönetimler Belirlendi
Kongrelerin ardından ilçelerin yeni yönetim kurulları da belirlenerek resmiyet kazandı. Başkan Ali Özbey liderliğindeki Döşemealtı yönetimi 24 isimden, Başkan Av. Serap Kaya İncir liderliğindeki Konyaaltı yönetimi 32 isimden, Başkan Dr. Hayri Tolga Motorcu liderliğindeki Muratpaşa yönetimi 42 isimden ve Başkan Süleyman Erdoğan liderliğindeki Elmalı yönetimi ise 21 isimden oluştu. Bu geniş katılımlı yeni yönetimler, partinin önümüzdeki yerel ve genel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanacağının göstergesi olarak yorumlandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.