GSB Spor Okulları'nda Yaz Dönemi Başladı

SPOR (Haber Merkezi) - | 18.07.2025 - 14:26, Güncelleme: 18.07.2025 - 14:26 11547+ kez okundu.
 

GSB Spor Okulları'nda Yaz Dönemi Başladı

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları başladı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığının "GSB Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları" projesi kapsamında yürüttüğü programda, 5-18 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz eğitim veriliyor. Basketbol, cimnastik, badminton voleybol gibi birçok branşlarda spor yapma imkanı sunan eğitimler, Antalya Spor Salonu başta olmak üzere ilçelerdeki spor tesislerinde ve açık alanlarda, alanında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Yaz boyunca sürecek program kapsamında, yüzme, basketbol, tenis, masa tenisi, satranç, judo, güreş, bocce, kick boks gibi 40 farklı spor branşlarında eğitimler yer alıyor.   Açıklamada görüşlerine yer verilen Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya ve 19 ilçesinde 300 antrenör ile spor kursları faaliyetlerinin yapıldığını belirtti. Spor okullarında 12 engelli branşı olduğu bilgisini veren Gürhan, "Antalya'da çocuk, genç spor yapmayan, hayatında herhangi bir spor branşıyla ilgilenmeyen kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çocuklarımızın tatilde zamanını farklı branşlarda antrenörlerimiz eşliğinde spor yaparak geçirmelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.    
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları başladı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığının " Spor Okulları " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">GSB Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları" projesi kapsamında yürüttüğü programda, 5-18 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz eğitim veriliyor.

Basketbol, cimnastik, badminton voleybol gibi birçok branşlarda spor yapma imkanı sunan eğitimler, Antalya Spor Salonu başta olmak üzere ilçelerdeki spor tesislerinde ve açık alanlarda, alanında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Yaz boyunca sürecek program kapsamında, yüzme, basketbol, tenis, masa tenisi, satranç, judo, güreş, bocce, kick boks gibi 40 farklı spor branşlarında eğitimler yer alıyor.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya ve 19 ilçesinde 300 antrenör ile spor kursları faaliyetlerinin yapıldığını belirtti.

Spor okullarında 12 engelli branşı olduğu bilgisini veren Gürhan, "Antalya'da çocuk, genç spor yapmayan, hayatında herhangi bir spor branşıyla ilgilenmeyen kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çocuklarımızın tatilde zamanını farklı branşlarda antrenörlerimiz eşliğinde spor yaparak geçirmelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gollerbolgesigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
giftcardmall/mygift Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara