İYİ Parti İl Başkanı Kaya'dan Sert Tepki: "Zorbalığa Boyun Eğmeyeceğiz!"
İYİ Parti İl Başkanı Kaya'dan Sert Tepki: "Zorbalığa Boyun Eğmeyeceğiz!"
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, 81 il başkanı ile birlikte yaptıkları ortak basın açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Hukuku, adaleti çiğneyen bir iktidar, kendi meşruiyetini de çiğnemiş, hatta sonlandırmış demektir." dedi.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına ilişkin sert tepki gösterdi. 81 il başkanıyla birlikte ortak bir açıklama yapan Kaya, "Bu zorbalık karşısında dik duracağız, susmayacağız, korkmayacağız, boyun eğmeyeceğiz" dedi.
İYİ Parti'nin 81 il başkanı, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun çağrısıyla Ankara'da bir araya geldi. Toplantının ardından yapılan ortak açıklamada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı verildi. Başkan Kaya, "Demokrasiye ve adalete yapılan bu saldırıya karşı hep birlikte mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaya, yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Hukuku, adaleti çiğneyen bir iktidar, kendi meşruiyetini de çiğnemiş, hatta sonlandırmış demektir. Türkiye’nin ve Türk milletinin huzurunu hedef alan bu kaos planının karşısında durmaya, Genel Başkanımızın bu uğurda atacağı her adımda, her saniye arkasında ve ardında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
İYİ Parti'nin 81 il başkanı olarak milletimize ilan ediyoruz ki; bu zorbalık karşısında, Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu gibi dik duracağız.
Susmayacağız!
Korkmayacağız!
Boyun eğmeyeceğiz!
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.